nedelja, 8. april 2007

Jenifer proti shiranim manekenkam

Jennifer Lopez uspešna pevka, igralka prisega na zdravo lepoto. Jennifer Lopez pravi, da nikoli ne bi nosila številke 0, ki je standardna številka za manekenke, ker bi neznosno pogrešala svoje obline – zadnjico in prsi.
»Načrtovalka porok«, ki je znana po svojih oblinah je za revijo Elle povedala:« Imam zadnjico, imam prsi in predvsem imam ženske obline – nebi spremenila svojega telesa. Ne razumem kako bi ženska z oblinami sploh lahko tako shujšala in pri tem ostala zdrava?«


Jennifer tudi pravi, da se ji zdi noro, da se nekatere manekenke počasi ubijajo s stradanjem. Zdi se ji, da je skrivnost dobrega počutja in samovšečnosti manekenk da so oz. ostanejo suhe. Kaj pa druge človeške vrednote? Vitkost res ni vse.
Latino zvezdnica tudi pravi, da sovraži pogled na shirane manekenke za katere se ji zdi, da bi bile najsrečnejše,če bi jim kdo prinesel hamburger. Seveda bi potem sledila še hujša dieta, če ne celo kaj hujšega.

Gospodični Lopez verjame, da je ključ do dobrega in predvsem zdravega izgleda dobro počutje v svoji koži. Za Jennifer lahko rečemo, da ima vse adute, da se v svoji koži počuti odlično, saj je ena izmed najbolj oboževanih zvezdnic. Se tudi vam zdi pogled na latino lepotico lepši?

Vir: www.siol.net

Ni komentarjev:

Objavite komentar