nedelja, 08. april 2007

Jenifer proti shiranim manekenkam

Jennifer Lopez uspešna pevka, igralka prisega na zdravo lepoto. Jennifer Lopez pravi, da nikoli ne bi nosila številke 0, ki je standardna številka za manekenke, ker bi neznosno pogrešala svoje obline – zadnjico in prsi.
»Načrtovalka porok«, ki je znana po svojih oblinah je za revijo Elle povedala:« Imam zadnjico, imam prsi in predvsem imam ženske obline – nebi spremenila svojega telesa. Ne razumem kako bi ženska z oblinami sploh lahko tako shujšala in pri tem ostala zdrava?«


Jennifer tudi pravi, da se ji zdi noro, da se nekatere manekenke počasi ubijajo s stradanjem. Zdi se ji, da je skrivnost dobrega počutja in samovšečnosti manekenk da so oz. ostanejo suhe. Kaj pa druge človeške vrednote? Vitkost res ni vse.
Latino zvezdnica tudi pravi, da sovraži pogled na shirane manekenke za katere se ji zdi, da bi bile najsrečnejše,če bi jim kdo prinesel hamburger. Seveda bi potem sledila še hujša dieta, če ne celo kaj hujšega.

Gospodični Lopez verjame, da je ključ do dobrega in predvsem zdravega izgleda dobro počutje v svoji koži. Za Jennifer lahko rečemo, da ima vse adute, da se v svoji koži počuti odlično, saj je ena izmed najbolj oboževanih zvezdnic. Se tudi vam zdi pogled na latino lepotico lepši?

Vir: www.siol.net

Ni komentarjev:

Podskupina

Išči fotomodele

Google Custom Search

Slike za ozadja

Slike za ozadja

Postani avtor

Postani soustvarjalec tega bloga. Pošlji kratek CV na spodnji naslov. Pogoji sodelovanja: 1. Spoštuj avtorske pravice drugih ... če kopirate vsebino iz drugih web strani povprašajte avtorja za dovoljenje, ali kopirajte le del vsebine in navedite link na njegovo stran ali ... 2. Vsebina prispevkov mora biti skladna z namenom, za katerega je ta blog postavljen, to je lepota in nasveti 3. Blog je namenjen izmenjavi vsebin in povezav z drugimi blogi ali spletnimi stranmi 4. Blog je prostovoljen in za delo niste plačani, lahko pa ta blog izkoristite za reklamiranje svoje dejavnosti, svoje spletne strani ali kakega drugega bloga ... in predvsem ne pozabiti na bralce tega bloga. 5. Prispevkov in komentarjev ne brišemo in ne korigiramo ... izkoristite pravico in svobodo izražanja

Mnenja in komentarji

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)