ponedeljek, 9. april 2007

Vroče pomladno ličenje

Skoraj vse, s čimer bomo letošnjo pomlad in poletje polepšale obraz, imamo v svojih kozmetičnih torbicah in na policah kopalnic že od prejšnjega leta. Dodale bomo samo nekaj novih izdelkov, da bo ustvarjanje lepote še izvirnejše … Nikakor pa ne bo šlo brez kakovostnega pudra, nežnega kremnega rdečila za lica in zelo kakovostne maskare za podaljšanje trepalnic.

Novi nude look
Nude look se ponavlja že dve sezoni iz zime v pomlad in tako naprej. Vse se skriva v brezhibni koži, ki jo lahko ustvarimo samo z rahlim nanosom nežnih pudrov. Geslo je še vedno zdrava koža, brez podočnjakov, aken ali drugih nepravilnosti. Seveda pa lahko nežno popudran obraz zlahka "poživite" z obarvanim vazelinom in temnejšo naravno senco na licih. Pri modni hiši Oscar de la Renta so recimo takšen videz poživili s skrbno negovanimi obrvmi in rahlim toplim tonom na licih.

Od nežne marelične do češnjeve rdeče
Ustnice so se prebudile v živahno pomlad. Prikupna rožnata bo kot vedno pristajala vsem. Po češnjevo rdeči bodo posegale drznejše (pozor, rdeča na ustnicah je edini okras, dovoljena je le še maskara). V trendi videzu prevladuje živa pink barva. Še nekaj malega bi lahko rekli o marelični, ki nikakor ni več barva upokojenk, ampak na ustnicah in licih dodaja svež mladostni videz. Priporočljivi so kremni blushi, ki se lepo zlijejo s kožo.

Črna in zlata na vekah
Letošnji trendi so nekako zanemarili veke, so se pa obilno poigrali z obrvmi. Že spet so tu močnejše obrvi, vendar kljub temu negovane in oblikovane. Čeprav spet ne do popolnosti. Podaljšale so se tudi trepalnice, če ne gre drugače kar z umetnimi nadomestki. Trepalnice so podaljšane in luksuzne, kar čisto naravno vodi k baby doll pogledu. Vodilna barva je črna (ki ji lahko dodajate tudi globoko modro), ki ostaja v maskarah in eyelinerjih in samo s tema dvema pripomočkoma lahko ustvarite zapeljiv pogled za vso sezono.Druga barva, ki se pojavlja na očeh, je zlata. Lahko je sama, vendar še raje v kombinaciji s še katero drugo močno barvo (recimo rožnato, modro ali zeleno). Nanjo letošnjo pomlad prisegajo pri Versaceju, Pradi in Chanelu. Najbolje pa boste omenjeni videz posnemali s kremnimi barvami za veke.
P. Z.
Foto: Reuters

Vir: www.siol.net

Ni komentarjev:

Podskupina

Išči fotomodele

Google Custom Search

Slike za ozadja

Slike za ozadja

Postani avtor

Postani soustvarjalec tega bloga. Pošlji kratek CV na spodnji naslov. Pogoji sodelovanja: 1. Spoštuj avtorske pravice drugih ... če kopirate vsebino iz drugih web strani povprašajte avtorja za dovoljenje, ali kopirajte le del vsebine in navedite link na njegovo stran ali ... 2. Vsebina prispevkov mora biti skladna z namenom, za katerega je ta blog postavljen, to je lepota in nasveti 3. Blog je namenjen izmenjavi vsebin in povezav z drugimi blogi ali spletnimi stranmi 4. Blog je prostovoljen in za delo niste plačani, lahko pa ta blog izkoristite za reklamiranje svoje dejavnosti, svoje spletne strani ali kakega drugega bloga ... in predvsem ne pozabiti na bralce tega bloga. 5. Prispevkov in komentarjev ne brišemo in ne korigiramo ... izkoristite pravico in svobodo izražanja

Mnenja in komentarji

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)