ponedeljek, 9. april 2007

V nekaj minutah pripravljeni na zabavo


December je čas številnih prireditev in novoletnih zabav, ko skušamo še bolj kot sicer sijati v svoji podobi. Seveda pa nam vedno primanjkuje časa, zato vam ponujamo nekaj nasvetov, s pomočjo katerih boste v nekaj minutah videti čudovito.

Najprej pravo razpoloženje
Kakšno urico preden se začnete urejati za zabavo, se ovijte v svileno haljo, v kateri se boste počutili nekaj posebnega. Hkrati si predvajajte svojo najljubšo glasbo, ki vam bo dvignila razpoloženje. Na svojo kožo nanesite nekaj kapljic parfuma, nato pa si pripravite energijski napitek iz banane in medu. Med bo zadovoljil vašo potrebo po sladkorju, banana pa vam bo dala dolgotrajno energijo.

Osvežite obraz
Nežna masaža obraza s krožnimi gibi bo osvežila utrujeno kožo, zanjo boste porabili le nekaj minut, učinek pa bo podoben kot pri masaži celega telesa. Pomagala vam bo k takojšnjemu boljšemu počutju in lepšemu videzu ter odpravila napetost.

Sprostite telo
Hitra prha vas bo osvežila, nežno vtiranje mleka za telo pa bo odpravilo vse sledove napetosti. Koža bo postala sijoča in gladka, previdni pa bodite pri izbiri mleka, saj bo preveč mastno pustilo sledi na vaši večerni obleki.

Nekaj minutk za pričesko
Če imate tanke lase, zabava pa bo verjetno trajala nekaj ur, si jih močneje kot sicer utrdite z lakom ali želejem. Če želite valovit videz, lase razdelite na pet ali šest delov in vsakega od njih navijte na veliko navijalko. Vaš videz bo urejen, kljub temu pa naraven. Šele ko si uredite pričesko, se naličite, nato pa uredite še zadnje malenkosti pri pričeski.

Zagoreli tudi pozimi
Koža, ki je rahlo zagorela, deluje zdravo in sijoče. Najbolj varen način za dosego lepe barve so kreme za samoporjavitev. Vedno pa pred njihovo uporabo naredite piling telesa, saj bo nanos tako bolj enakomeren. Kremo nanesite po obrazu in dekolteju oziroma tam, kjer boste kazali golo kožo. To pa naredite vsaj eno uro, preden se začnete oblačiti.

Prebudite stopala
Vaše noge morajo biti pripravljene na čevlje z visokimi petami. Poskrbite za mehko kožo stopal in lepo oblikovane nohte. Na hitro si zmasirajte spodnji del nog in stopala, da boste noč v visokih petah preživele brez posledic. Na koncu nalakirajte še nohte. Barva laka naj se ujema z barvo obleke (razen če nosite črno). Nikoli pa ne boste zgrešili tudi z rdečim lakom, ki se poda k vsakemu ličenju in k vsaki obleki. In ne pozabite na vzravnano držo in samozavesten nasmeh, ki ju zagotovo vzemite s sabo na zabavo.

Še nekaj lepotnih namigov
- S korektorjem prekrijte podočnjake, mozolje in vse pomanjkljivosti na koži. Če imate večje mozolje ali brazgotinice, jih prekrijte z obarvano kremo.
- Z velikim čopičem na obraz, vrat in prsni izrez nanesite svetel puder v prahu. Na ličnice pa nanesite nekaj odtenkov temnejši puder, ki si ga za zabavo lahko privoščite, saj se zabave navadno dogajajo v zaprtih prostorih z umetno svetlobo, ki prenese tudi več ličil.
- S temnim tušem si občrtajte zgornjo in spodnjo veko ter nanesite senčilo v kamnu. Na trepalnice nanesite dvojni sloj maskare.
- Ustnice obrobite s svinčnikom takšne barve, ki je najbolj podobna naravni barvi vaših ustnic. Nato nanje bogato nanesite bleščilo in povrhu nasujte še nekaj dodatnih bleščic.

Zlata, srebrna in bleščice
Še zadnja, a ne najmanj pomembna podrobnost. Na novoletni zabavi ne sme manjkati srebrn in zlat lesk. Če ga nimate na obleki, ga radodarno nanesite na obraz in lase v obliki bleščic in zlatega ali srebrnega prahu. Bleščice vam bodo dale pridih prazničnosti, zato jih nanesite okoli oči, po ustnicah in malce tudi po licih. Ne pozabite pa tudi na prsni izrez, vrat in roke.
Manca Mirnik
Foto: iStockphoto


Vir: www.siol.net

Ni komentarjev:

Podskupina

Išči fotomodele

Google Custom Search

Slike za ozadja

Slike za ozadja

Postani avtor

Postani soustvarjalec tega bloga. Pošlji kratek CV na spodnji naslov. Pogoji sodelovanja: 1. Spoštuj avtorske pravice drugih ... če kopirate vsebino iz drugih web strani povprašajte avtorja za dovoljenje, ali kopirajte le del vsebine in navedite link na njegovo stran ali ... 2. Vsebina prispevkov mora biti skladna z namenom, za katerega je ta blog postavljen, to je lepota in nasveti 3. Blog je namenjen izmenjavi vsebin in povezav z drugimi blogi ali spletnimi stranmi 4. Blog je prostovoljen in za delo niste plačani, lahko pa ta blog izkoristite za reklamiranje svoje dejavnosti, svoje spletne strani ali kakega drugega bloga ... in predvsem ne pozabiti na bralce tega bloga. 5. Prispevkov in komentarjev ne brišemo in ne korigiramo ... izkoristite pravico in svobodo izražanja

Mnenja in komentarji

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)