ponedeljek, 9. april 2007

Profesionalno beljenje zob Brite Smile


Revolucionarno, zdravju neškodljivo, učinkovito in hitro beljenje zob sedaj tudi pri nas. Sanje o čudovitem in sproščenem nasmehu so sedaj hitro dosegljive.

BK STUDIO - vodilna slovenska zobozdravstvena ordinacija odslej ponuja revolucionarno beljenje zob po tehnologiji BriteSmile, ki je zdravju neškodljivo, zelo učinkovito ter hitro. Bele zobe vam zagotovimo v samo eni uri. Postopek BriteSmile velja za vodilno metodo beljenja zob. To tehnologijo beljenja zob uporabljajo zobozdravstvene ordinacije v Evropi, ZDA, Južni Ameriki in Aziji. To ni obljuba, to je BriteSmile zagotovilo!

Kako Brite Smile deluje?
BriteSmile postopek za profesionalno beljenje zob vključuje nežen gel za beljenje, ki ga aktivira posebna, patentirana svetloba, ki deluje v nežnem "modrem spektru". Gel in svetlobo so razvili pri BriteSmile in je na voljo le pri eksluzivno pooblaščenih BriteSmile centrih za profesionalno beljenje zob (med katere spada tudi BK STUDIO).
Za razliko od tradicionalnih belilnih metod pri BriteSmile-u ni težav, ni umazanije, ni nobenih gelov, ki jih morate odnesti domov. Vse, kar morate storiti je, da mirno sedite, medtem ko BriteSmile strokovnjaki opravljajo svoje.Patentirana BriteSmile svetloba ne povzroča UV, toplotnega ali laserskega sevanja. Je nežna modra svetloba, ki je po valovni dolžini skladna našemu belilnemu gelu za učinkovitejše beljenje in poživljanje vaših zob v samo eni uri.

Prej in potem
Izkusite "Vau!" učinek že danes. Ljudje so navdušeni, ko opazijo razliko, ki jo naredi BriteSmile. Vaši zobje so lahko umazani zaradi kave, rdečega vina, kajenja ali procesa staranja. BriteSmile pomaga vašim zobem povrniti njihovo naravno belino.Razlika z BriteSmile je dramatična! Pri vsaki stranki pred postopkom naredimo fotografijo njihovih zob, temu pa takoj sledi postopek beljenja. Ko naše stranke vidijo slike svojih zob (prej in potem), je njihova najbolj pogosta izjava običajno "Vau!".

Varno
Klinični testi so namreč dokazali, da je BriteSmile eden od najbolj varnih načinov za beljenje zob. Ne škodi niti sklenini niti zobovju.Gel z nevtralnim pH ne škodi dlesnim, saj ga ne uživamo, prav tako ni nevaren in ne povzroča nobenih stranskih učinkov. Nahajamo se v Moravskih Toplicah v hotelu Ajda. Info: 02 526 16 00E-pošta:mailto:bkstudio@siol.net?Subject=http://www.bkstudio.si/

Opomba: Plačana objava.


Vir: www.siol.net

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Ahaa, іts nice diаlοguе
аbout thіs рost at this place at this wеbsite, I have read all that, so at thіs tіmе me
аlsο commenting at thiѕ place.

Herе is my webраge; color deskjet printers

Podskupina

Išči fotomodele

Google Custom Search

Slike za ozadja

Slike za ozadja

Postani avtor

Postani soustvarjalec tega bloga. Pošlji kratek CV na spodnji naslov. Pogoji sodelovanja: 1. Spoštuj avtorske pravice drugih ... če kopirate vsebino iz drugih web strani povprašajte avtorja za dovoljenje, ali kopirajte le del vsebine in navedite link na njegovo stran ali ... 2. Vsebina prispevkov mora biti skladna z namenom, za katerega je ta blog postavljen, to je lepota in nasveti 3. Blog je namenjen izmenjavi vsebin in povezav z drugimi blogi ali spletnimi stranmi 4. Blog je prostovoljen in za delo niste plačani, lahko pa ta blog izkoristite za reklamiranje svoje dejavnosti, svoje spletne strani ali kakega drugega bloga ... in predvsem ne pozabiti na bralce tega bloga. 5. Prispevkov in komentarjev ne brišemo in ne korigiramo ... izkoristite pravico in svobodo izražanja

Mnenja in komentarji

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)