nedelja, 8. april 2007

Nega obrvi

Veliko število žensk premalo pozornosti posveča obrvem in njihovi obliki, ne vedoč, da pravzaprav neurejene in slabo oblikovane obrvi lahko pokvarijo vtis celotnega obraza, še posebej pa oči.

Pri obrveh je najpomembnejša njihova debelina, dolžina in zaobljenost. Pri oblikovanju moramo zato slediti prvotni obliki obrvi in jih nato samo usmeriti, da po koncu oblikovanja izgledajo bolj naravno, vendar še vseeno stilizirano. Potrebno pa je tudi paziti, da ne dobimo proti efekta, če jih namreč preveč zaoblite, lahko izgledate kot, da se neprestano čudite.Pri svetlolaskah s svetlimi obrvmi se ne priporoča uporaba svinčnika, mogoče le senčila v isti ali za nianso temnejši barvi, ki bo izgledala bolj naravno. Če so vaše obrvi trmaste in ne stojijo kot ste si vi zamislil, ampak se vračajo v prvotni položaj, imamo za vas rešitev! Fiksator za obrvi. To je gel, ki ga zelo enostavno naneste na obrvi, dobi pa se v obliki maskare. Zelo na lahko počešite obrvi s ščetkico, gel pa bo naredil svoje. Vaše obrvi bo uokviril na najboljši mogoči način.

Vir: www.siol.net

Podskupina

Išči fotomodele

Google Custom Search

Slike za ozadja

Slike za ozadja

Postani avtor

Postani soustvarjalec tega bloga. Pošlji kratek CV na spodnji naslov. Pogoji sodelovanja: 1. Spoštuj avtorske pravice drugih ... če kopirate vsebino iz drugih web strani povprašajte avtorja za dovoljenje, ali kopirajte le del vsebine in navedite link na njegovo stran ali ... 2. Vsebina prispevkov mora biti skladna z namenom, za katerega je ta blog postavljen, to je lepota in nasveti 3. Blog je namenjen izmenjavi vsebin in povezav z drugimi blogi ali spletnimi stranmi 4. Blog je prostovoljen in za delo niste plačani, lahko pa ta blog izkoristite za reklamiranje svoje dejavnosti, svoje spletne strani ali kakega drugega bloga ... in predvsem ne pozabiti na bralce tega bloga. 5. Prispevkov in komentarjev ne brišemo in ne korigiramo ... izkoristite pravico in svobodo izražanja

Mnenja in komentarji

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)