ponedeljek, 09. april 2007

Zbogom celulit in odvečni centimetri


Privlačen videz in dobro počutje ni več samo želja. Dobro načrtovana vadba vam omogoča, da z natančno redukcijo maščob na točno določenih delih telesa dosežete to, kar ste si vedno želele. Lepo oblikovano telo brez celulita!

Rešitev imenujemo: načrtna redukcija maščob oziroma maščobne obloge izgubimo tam, kjer si to najbolj želimo!

Terapija je učinkovita kombinacija vakuumske terapije in treninga. Tak način zmanjševanja kilogramov in centimetrov je lahko alternativa za liposukcijo. Hkrati omogoča razgradnjo maščob na želenih mestih, kar pomeni, da se znebimo maščobe in celulita točno tam, kjer si to najbolj želimo. S terapijo oblikujemo telo in pospešujemo regeneracijo tkiva. Med treningom za zgorevanje maščob, naprave delujejo na kožno in maščobno tkivo problematičnih delov telesa natančno odmerjen podtlak, ki omogoča "odvoz" aktiviranih maščob. Naprave nežno aktivirajo samozdravilne moči telesa, podtlak pa je prilagojen individualnim lastnostim posameznika. Stalno menjavanje močnejšega in šibkejšega podtlaka podpira in pospešuje krvni obtok in odvod tkivne tekočine, pospeševanje presnove in hitrejši pretok krvi pa razbremenjujeta ožilje in bistveno pripomoreta k regeneraciji ven. Pogoj za uspešno zgorevanje maščob je povečanje prekrvitve, ki se kaže s kožno temperaturo na problematičnih delih telesa.
Terapija je primerna za vsakogar, ki je športno zdrav in mu zdravnik dovoli trideset minut rahlega kolesarjenja dnevno, ni pa primerna za nosečnice, ljudi s težkimi obolenji srca, s srčnimi spodbujevalci ipd.

Nikar ne stradajte!
Ustrezno je treba upoštevati navodila o prehrani in porabljene maščobe takoj po treningu spet nadomestiti s hrano. Pred vadbo moramo uživati ogljikove hidrate, po vadbi beljakovine. Predvsem je pomembno, da ne stradamo in da ne uporabljamo strogih diet, temveč jemo zdravo in uravnoteženo prehrano vsaj petkrat na dan.

Priporočena vadba
Da bi dosegli lepe rezultate, priporočamo minimalno vadbo trikrat na teden, vsaj en mesec, sicer pa je uspeh odvisen tudi od prehrane in aktivnosti vsakega posameznika.


Naš vadbeni program zajema:- prehransko svetovanje,
- individualni treningi, kjer je vadba prilagojena vaši kondicijski pripravljenosti. Cilj je pridobiti kar najbolj čvrsto telo in gibljivost telesa,
- vadbeni načrti za vadbo, ki jo lahko izvajate sami, doma,
- natančno prilagojene terapije, ki načrtno reducirajo maščobno tkivo.

Vabimo Vas na BREZPLAČNO testiranje naprav za odpravo celulita in odvečnih centimetrov na naslovu www.aktivita.si.

Opomba: Plačana objava.

Vir: www.siol.net

Ni komentarjev:

Podskupina

Išči fotomodele

Google Custom Search

Slike za ozadja

Slike za ozadja

Postani avtor

Postani soustvarjalec tega bloga. Pošlji kratek CV na spodnji naslov. Pogoji sodelovanja: 1. Spoštuj avtorske pravice drugih ... če kopirate vsebino iz drugih web strani povprašajte avtorja za dovoljenje, ali kopirajte le del vsebine in navedite link na njegovo stran ali ... 2. Vsebina prispevkov mora biti skladna z namenom, za katerega je ta blog postavljen, to je lepota in nasveti 3. Blog je namenjen izmenjavi vsebin in povezav z drugimi blogi ali spletnimi stranmi 4. Blog je prostovoljen in za delo niste plačani, lahko pa ta blog izkoristite za reklamiranje svoje dejavnosti, svoje spletne strani ali kakega drugega bloga ... in predvsem ne pozabiti na bralce tega bloga. 5. Prispevkov in komentarjev ne brišemo in ne korigiramo ... izkoristite pravico in svobodo izražanja

Mnenja in komentarji

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)