ponedeljek, 9. april 2007

Prebudite rožico v sebi


Pomlad je že pred vrati, nega za zdrav izgled in lepo telo se že pričenja. Za vas smo zato obiskali Hišo lepote Porenta, kjer so za pomladno prebujenje pripravili več vrst programov za oblikovanje telesa, hujšanje in anticelulitne tretmane, s katerimi si lahko ob lastni telesni aktivnosti zagotovite lepo oblikovano telo in usmerjeno izgubljanje maščob na želenih mestih.

Vsi si želimo brezskrbno uživati v poletju, pokazati svoje izklesano telo soncu in si vsak dan obleči svoje najljubše in najdrznejše poletne oblekice. Ampak zima je običajno čas, ko si telo nabere maščobne zaloge, saj veste, za hude ledeno mrzle čase in s tem tudi kakšen odvečen kilogramček. Obenem so tudi naša koža in lasje zaradi megle ter smoga precej utrujeni in pogosto nečisti, polt je bleda in brezbarvna. Zato je pomlad najlepši čas, ko se lahko tudi mi tako kot rožice v naravi prebudimo in zacvetimo v vsej svoji lepoti.

Ob prvem obisku boste skupaj s strokovno usposobljenim osebjem določili trenutno sestavo vašega telesa, torej odstotke maščobe in vode v vašem telesu ter določili cilje izbranega tretmana. Nato sledi izbrani tretma, kjer izbirate med aparati za:
- elektrostimulacijo mišičnega tkiva, ki je zelo poznana tudi med aktivnimi športniki,
- globinsko gretje, ki omogoča raztapljanje maščobnega tkiva,
- vakuumsko masažo in limfno drenažo obenem,- ultrazvok, s katerim 'razbijajo' celulitne vozle,
- lipolizo, s katero povzročajo lokalno razgradnjo maščobe na celulitičnih in podkožnih maščobnih tkivih.

Po približno enourni 'pasivni' telovadbi pa vas čaka še izredno sproščujoča in hkrati koristna limfna drenaža z nepogrešljivim body wrappingom. S tema dvema postopkoma spodbudite delovanje limfnega sistema in omogočate telesu, da preko limfnih kanalov izloči vse prej raztopljene maščobe in toksine. Tako voda, maščoba in strupene snovi ne zastajajo v telesu, temveč se pospešeno izločijo, zaradi česar je vaše telo ne samo lepše, pač pa tudi zdravo! Program se ves čas individualno prilagaja glede na same rezultate in želje. Skupaj lahko oblikujete tudi jedilnik za vsak dan ter se pogovorite o potrebni vadbi doma. Običajno program obsega deset obiskov, vendar se ga lahko po potrebi in želji tudi podaljša. In ker se v Hiši lepote Porenta tako kot vi zavedajo, da je čas zlato, lahko v času, ko oblikujete svoje telo, poskrbite tudi za svoj obraz z izbrano nego. Tudi tu so vam na voljo programi, ki vključujejo deset obiskov za celovito prenovo in pomlajevanje kože. Program je zasnovan tako, da se ga lahko izvaja ločeno ali istočasno s programom oblikovanja telesa, predvsem pa je tako kakovosten in dovršen, da na področju nege obraza odpira nove dimenzije. Seveda pa nobena nega obraza v salonu ne more biti dolgoročno učinkovita, če je vaša vsakodnevna nega doma napačna za vaš tip kože in praviloma ravno vaša kozmetičarka najbolje ve, kakšen tip kože imate in vam lahko strokovno svetuje tudi o uporabi kozmetike doma.

In kaj vse vam še nudijo v Hiši lepote Porenta:
- lasersko odstranjevanje dlak,
- lasersko fotopomlajevanje,
- depilacijo,
- manikuro in pedikuro,
- izdelavo umetnih nohtov,
- telesne masaže,
- sončenje v solarijih,
- ter seveda vse storitve FRIZERSKEGA SALONA z vrhunsko ekipo, ki bo vašemu pomladnemu prebujenju dodala piko na i.

Torej, zimskega spanca je konec, prebudite se in zasijte v vsej svoji lepoti. V Hiši lepote Porenta vam bodo z veseljem pomagali, da boste to poletje zares sijali in uživali.

Hiša lepote
PorentaVevška c. 2
Ljubljana Polje
Info: 01 / 528 30 20http://www.hisalepoteporenta.si/

Opomba: Plačana objava.


Vir: www.siol.net

Ni komentarjev:

Podskupina

Išči fotomodele

Google Custom Search

Slike za ozadja

Slike za ozadja

Postani avtor

Postani soustvarjalec tega bloga. Pošlji kratek CV na spodnji naslov. Pogoji sodelovanja: 1. Spoštuj avtorske pravice drugih ... če kopirate vsebino iz drugih web strani povprašajte avtorja za dovoljenje, ali kopirajte le del vsebine in navedite link na njegovo stran ali ... 2. Vsebina prispevkov mora biti skladna z namenom, za katerega je ta blog postavljen, to je lepota in nasveti 3. Blog je namenjen izmenjavi vsebin in povezav z drugimi blogi ali spletnimi stranmi 4. Blog je prostovoljen in za delo niste plačani, lahko pa ta blog izkoristite za reklamiranje svoje dejavnosti, svoje spletne strani ali kakega drugega bloga ... in predvsem ne pozabiti na bralce tega bloga. 5. Prispevkov in komentarjev ne brišemo in ne korigiramo ... izkoristite pravico in svobodo izražanja

Mnenja in komentarji

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)