petek, 4. maj 2007

Kaj mora biti na vaši toaletni mizici


Ali v toaletnem kovčku ali v kopalnici ali kjerkoli, kjer se lepotičite. Nekatere stvari so popolne osnove, tudi v svetu lepote, in prav je, da najdete prave, saj jih boste dolgo uporabljali in nič hudega, če stanejo malce več. Na vaši toaletni mizici ali omarici so dobrodošle samo stvari, ki jih boste uporabljali, da boste še lepši.

Za obraz
Če odštejemo vaše vsakdanje stvari, kot so mleko za odstranjevanje ličil, tonik in krema, je zelo priporočljivo, da na vaši mizici stoji puder, ki se popolnoma ujema s tenom vašega obraza. Če hočete ohraniti naraven videz, potem izberite tekoči puder ali obarvano kremo. Vsi ostali pudri sicer nudijo večjo prekrivnost, vendar delujejo težje. Za nanašanje pudra imejte vedno pripravljeno gobico, s katero boste nanašali puder, ter velik čopič, ki služi za nanašanje pudra v prahu ter resnično prekriven korektor. Pri roki imejte vedno tudi vatirane paličice, ki so krasne za odstranjevanje ličil okrog oči, vato in papirnate robčke.

Osnove za oči in obrvi
Senčila za oči v vaših barvah ter kakovostna maskara so številka ena na vaši mizici. Potem še nujno potrebujete dobro pinceto za oblikovanje obrvi. Te so zelo pomemben del obraza, saj z njimi lahko spremenite izraz na obrazu. Prav vam bo prišla tudi posebna krtačka za obrvi, s katero jih boste počesali in boste videti še bolj urejeni. Privoščite si navijalnik za trepalnice. Ta je videti kot škarje, ki ima na koncu vstavek za trepalnice. To je pripomoček, ki resnično odpre oči in jih naredi sijoče. Za oči vam bodo prav prišli tudi čopiči za oči ter gobice za nanašanje ličil. Če so vaše oči velikokrat vnete, boste rdečino zmanjšali s kapljicami visine (ampak te so le za občasno uporabo, ko vašega make-upa ne smejo pokvariti rdeče oči).

Za mehke ustnice
Brez dobrega vazelina bodo še tako lepo oblikovane ustnice razpokane in izsušene. Zato naj bo na vsaki toaletni mizici. Za ustnice sicer ne potrebujete veliko, vendar je dobro vedeti, da se polnih ustnic nikoli ne ustvari samo z enim odtenkom šminke. Vizažisti pogosto uporabljajo ta trik, kadar hočejo poudariti ustnice. Zato imejte na mizici vsaj dva odtenka enake barve, čopič za lažje nanašanje in bleščilo.

Nohti
Zanje je kot pri vseh stvareh potrebna pravilna nega. Vedno imejte pri sebi kakovostno pilico za nohte, nastavek za potiskanje obnohtne kožice, kremo za roke in obnohtno kožico. Utrjevalni lak za nohte. Ta je največkrat brez barve, tako da ga lahko mirne duše nosite na nohtih vsak dan.
Telo, polno sijaja
Kremo za telo s svetlobnimi delci nujno postavite na mizico. Prav vam bo prišla vedno, ko boste nosili obleke z golimi rameni ali globokim dekoltejem. Takšne kreme lepo ujamejo lesk na goli koži (pazite le, da je ne nanašate v ogromnih količinah, ker lahko ustvarite vtis, da ste mokri oziroma prepoteni). Brez vašega najljubšega parfuma tudi ne bo šlo. Z njim zaokrožite podobo in hitite osvojiti svet.
P. Z.
Foto: JupiterImages

Vir: www.siol.net

Ni komentarjev:

Podskupina

Išči fotomodele

Google Custom Search

Slike za ozadja

Slike za ozadja

Postani avtor

Postani soustvarjalec tega bloga. Pošlji kratek CV na spodnji naslov. Pogoji sodelovanja: 1. Spoštuj avtorske pravice drugih ... če kopirate vsebino iz drugih web strani povprašajte avtorja za dovoljenje, ali kopirajte le del vsebine in navedite link na njegovo stran ali ... 2. Vsebina prispevkov mora biti skladna z namenom, za katerega je ta blog postavljen, to je lepota in nasveti 3. Blog je namenjen izmenjavi vsebin in povezav z drugimi blogi ali spletnimi stranmi 4. Blog je prostovoljen in za delo niste plačani, lahko pa ta blog izkoristite za reklamiranje svoje dejavnosti, svoje spletne strani ali kakega drugega bloga ... in predvsem ne pozabiti na bralce tega bloga. 5. Prispevkov in komentarjev ne brišemo in ne korigiramo ... izkoristite pravico in svobodo izražanja

Mnenja in komentarji

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)