petek, 4. maj 2007

Lep nasmeh za vsakogar


Predstavljajte si obnovljen zob, ki je videti in ki se občuti skoraj tako kot vaš lasten naravni zob. Ker vam zobni vsadki ponujajo številne prednosti, so verjetno najboljši način za zamenjavo manjkajočih zob. Obiščite nas in preizkusite, z veseljem vam bomo svetovali.

Implantati - zobni vsadki so narejeni iz umetnega zobnega korena, ki ga vsadimo v čeljustnico, ter obnovitvenega ali nadomestnega zoba. Ko je vsadek enkrat pritrjen na čeljustnico in je obdobje celjenja končano, nadomestni zob pritrdimo na vsadek. Na vsadke, ki služijo kot nadomestni zobje, lahko pritrdimo tudi zobne proteze.


Prednosti:
Novo življenje z ugrizom - Jejte ponovno, kar si želite. Vaši novi zobje so kot naravni s pomočjo implantatov trdno vrastejo v čeljust, kar pomeni, da lahko ugriznete na vso moč, brez kesanja. Vsadki lahko tudi izboljšajo okus, saj vam omogočajo, da imate celo zgornjo protezo brez pokrivanja neba.

Naravna lepota in zdravje - Zoboprotetični izdelki lahko izgledajo naravno lepo ali pa izgledajo umetno. Kakovost je pogojena z uporabljenimi materiali in obdelavo. Polnokeramične prevleke (ki jih naredimo v našem lastnem laboratoriju) se ne ločijo od naravnega zoba., saj so tudi na svetlobi enako prosojne kot naravni zob.

Varujejo zobe - Vsadki so samostojni. Za podporo ne potrebujejo pomoči vaših naravnih zob. Brez uporabe implantatov, bi bilo potrebno brušenje sosednjih zob za potrebe pritrjevanja mostička. Vendar celo to ne zagotavlja popolne stabilnosti, če so podporni zobje ohlapni ali krhki. Vaši zdravi zobje tako ostanejo nedotaknjeni.

Varujejo kosti - Zdravi vsadki lahko varujejo kosti ravno tako kot vaši lastni zdravi naravni zobje. Tega ne ponuja nobena druga opcija. Pravzaprav lahko nošenje zobne proteze pospeši izgubo kosti, pri čemer proteze postanejo manj stabilne in neudobne. Zaradi krčenja čeljustnice je lahko vaš obraz videti starejši.

Izboljšajo govor - Vsadki lahko varno zagozdijo ohlapne zobne proteze, ki ovirajo govor.

Zobodravstvena ordinacija BK STUDIO vam na storitve implantologije nudi 10 letno garancijo, najbolj napredno tehnologijo in postopke ter izkušene zobozdravnike (tudi iz Avstrije). Vse to pa vam omogoča odlične rezultate - PREVERJENO!

BK STUDIO
Moravske Toplice
Odpiralni čas od ponedeljka do vključno sobote od 8.00 do 18.00 ure
Info: 02 526 16 00 ali 051 682 623
bkstudio@siol.net
www.bkstudio.si

Opomba: Oglasno sporočilo.

Vir: www.siol.net

Ni komentarjev:

Podskupina

Išči fotomodele

Google Custom Search

Slike za ozadja

Slike za ozadja

Postani avtor

Postani soustvarjalec tega bloga. Pošlji kratek CV na spodnji naslov. Pogoji sodelovanja: 1. Spoštuj avtorske pravice drugih ... če kopirate vsebino iz drugih web strani povprašajte avtorja za dovoljenje, ali kopirajte le del vsebine in navedite link na njegovo stran ali ... 2. Vsebina prispevkov mora biti skladna z namenom, za katerega je ta blog postavljen, to je lepota in nasveti 3. Blog je namenjen izmenjavi vsebin in povezav z drugimi blogi ali spletnimi stranmi 4. Blog je prostovoljen in za delo niste plačani, lahko pa ta blog izkoristite za reklamiranje svoje dejavnosti, svoje spletne strani ali kakega drugega bloga ... in predvsem ne pozabiti na bralce tega bloga. 5. Prispevkov in komentarjev ne brišemo in ne korigiramo ... izkoristite pravico in svobodo izražanja

Mnenja in komentarji

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)