petek, 4. maj 2007

Razkriti lepotni triki


Saj poznate tisti slogan, da lepota ni naključje. In ko takole prebiraš nasvete vizažistov, frizerjev, kozmetičnih mojstrov in trenerjev, na koncu ugotoviš, da res ni. No, saj vsi vemo, da ima Cameron Diaz večne težave z aknami ali npr. Jessica Simpson. Pa tudi ni nobena skrivnost, da je Sharon Stone že krepko čez leta, ko bi bila njena koža sveža kot jutranja rosa.

Torej, kaj storijo te ženske, da so videti tako noro božanske, tudi če se jim čez noč zgodi kakšna majhna "nesreča" sredi obraza? Hja, to bi že lahko vedeli - obiščejo svojega vizažista. In kakšna kapljica njihove modrosti ter znanja le prikaplja v javnost, da si lahko tudi navadne punce pomagamo.

Ena stvar se že šepeta med poznavalci in tistimi, ki spremljajo holywoodske dogodke, za katere je potrebna rdeča preproga in bleščeč nasmeh na njej. Kako to, da igralke na večer oskarjev lahko tako sijejo? Saj poznate tisti sijaj, zaradi katerega bi zaradi nevoščljivosti skočili iz kože. Umetnik ličenja Adrien Arpel, kriv za prelepe obraze zvezdnic, je izdal skrivnost. To je silikonska podlaga ličenja, ki se imenuje Non Toxic Silicone. Gre za silikonsko podlago, ki je podlaga za kasnejši make up. Ta podlaga na precej neopazen način zgladi velike pore, zakrije male brazgotine in zgladi polt, da je pripravljena za nanos pudra. Glede na to, da v naših drogerijah tega izdelka še ni mogoče dobiti, si lahko pomagate z internetno prodajo.

Druga skrivnost, v katero svoje obraze namaka zvezdniški svet, se imenuje skin illuminators. Čeprav se sliši kot nekaj, kar obstaja v znanstveno fantastičnih filmih, gre za kreme, ki jim dodajajo bisernate oz. bleščeče delce. Koža je zaradi takšne kreme videti mlajša, sijoča, gubice pa so manj vidne. Teh krem nikar ne mešajte s svetlečimi pudri, saj gre za drug izdelek, ki je namenjen samo poudarkom na licih, bradi, dekolteju … Preverite izdelke Estee Lauder - takšno kremo že lahko kupite tudi na naših policah.


Tako opevana klasična rdeča šminka naj bi pristajala prav vsaki ženski. To je živa resnica, ampak - pozor. Ali veste, koliko odtenkov rdeče barve lahko kupite? No, sedaj pa se znajdite, če se lahko. Pravzaprav je stvar preprostejša, kot se zdi. Najprej preverite ten svoje kože. Če vaš ten potegne na rumeno barvo, potem drvite v trgovino in si kupite tisto rdečo, ki ima v sebi več oranžnih in rjavih tonov. Skratka pograbite tisto, ki je preplavljena s toplejšimi toni. Ženske, katerih ten bolj vleče na rožnato barvo, bodo gotovo videti bolje, če bodo na ustnice nanesle šminko, ki vsebujejo vijolične in modrikaste tone. Torej, hladnejšo barvno paleto.

In še pikica za i za konec. Saj vse vemo, da so lasje naš najlepši okras. Ampak po drugi strani vse poznamo slabe dneve, ko lasje enostavno ne ubogajo in živijo svoje življenje. Tega bo baje kar naenkrat konec, ko bomo začele uporabljati šampone, ki vsebujejo sestavino, ki se imenuje dimethicone copolyol. To je namreč snov, ki pripomore k večjemu volumnu, lase pa naj bi tudi lažje oblikovali. No, pa preizkusimo …
P. Z.
Foto: iStockphoto

Vir: www.siol.net

Ni komentarjev:

Podskupina

Išči fotomodele

Google Custom Search

Slike za ozadja

Slike za ozadja

Postani avtor

Postani soustvarjalec tega bloga. Pošlji kratek CV na spodnji naslov. Pogoji sodelovanja: 1. Spoštuj avtorske pravice drugih ... če kopirate vsebino iz drugih web strani povprašajte avtorja za dovoljenje, ali kopirajte le del vsebine in navedite link na njegovo stran ali ... 2. Vsebina prispevkov mora biti skladna z namenom, za katerega je ta blog postavljen, to je lepota in nasveti 3. Blog je namenjen izmenjavi vsebin in povezav z drugimi blogi ali spletnimi stranmi 4. Blog je prostovoljen in za delo niste plačani, lahko pa ta blog izkoristite za reklamiranje svoje dejavnosti, svoje spletne strani ali kakega drugega bloga ... in predvsem ne pozabiti na bralce tega bloga. 5. Prispevkov in komentarjev ne brišemo in ne korigiramo ... izkoristite pravico in svobodo izražanja

Mnenja in komentarji

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)