petek, 4. maj 2007

Na kaj prisegajo nekdanji supermodeli?


Nekdanje manekenke, ki so na modnih pistah kraljevale v 90-ih letih prejšnjega stoletja in danes štejejo štiri desetletja in več, še vedno izgledajo tako dobro kot v svojih 20-ih letih. Zaupale so, v čem je skrivnost njihovega mladostnega izgleda.

Cindy Crawford, ki je letos dopolnila 40 let, nima nekega posebnega recepta, ki bi ga podedovala od svoje mame ali babice. Ne uporablja mask iz surovih jajc za lase, niti si ne daje kumare na oči. "Bojim se, da vam ne bom povedala nič novega. Veliko spim, pijem veliko vode, izogibam se alkohola in cigaret, zdravo se prehranjujem in veliko telovadim. Vse to je tako neverjetno dolgočasno, toda resnično! Če živiš le teden dni tako, bodo posledice takoj vidne!" je še dodala Crawfordova, mama dveh otrok.

Christy Turlington, ki je bila v 90. letih skupaj z Naomi Campbell, Lindo Evangelisto in Cindy Crawford ena najuspešnejših manekenk, se je pred dnevi zopet vrnila, ko je s kozmetičnim velikanom Maybelline Cosmetics podpisala milijon dolarjev vredno pogodbo. Recept njenega čudovitega videza se skriva v negi kože. "Ko sem bila mlajša, sem kombinirala esencialna olja. Tako je pravzaprav tudi nastala moja linija za nego kože Sundari. Navdih zanjo je Ayurveda, indijska medicina, ki je stara pet tisoč let. Ayurveda nas uči, da ravnotežje uma, telesa in duha vodi k umirjenosti, harmoniji in trajni lepoti. Prav tako menim, da uravnotežena prehrana in joga pripomoreta k bolj zdravi koži," je še dodala 37-letna Turlingtonova, ki je poročena z igralcem in režiserjem Edwardom Burnsom.

42-letna Elle MacPherson pravi, da je ena od največjih skrivnosti lepega in mladostnega izgleda pravilno izbrana barva las. Niansa do katere boste posvetlili svoje lase, lahko veliko naredi za barvo vaše polti. Njen nasvet je piti veliko tekočine in se veliko smejati. "Morate hraniti in negovati svojo notranjost, prav tako kot svojo zunanjost," je svetovala avstralska lepotica, ki se še vedno zasluženo ponaša z vzdevkom The Body (Telo).

Helena Christensen pravi, da se najbolje počuti, če ne pije alkohola, ne kadi in se izogiba nočnemu življenju. Zgodaj gre v posteljo ter je veliko sadja in zelenjave. "Zdravo življenje je edini recept za dober videz. Ko se pregrešim, ker ne morem biti vedno pridna deklica, pijem veliko vode in telovadim, da bi se vrnila v formo. To ni nič, kar še niste slišali, toda disciplina je edina stvar, ki zares zanesljivo deluje," je povedala 38-letna Christensenova.

41-letna Linda Evangelista, ki je trenutno noseča in krasi naslovnico avgustovske številke revije Vogue ne more živeti brez proizvodov kozmetične hiše Hamadi. "V vseh teh letih sem že marsikaj počela s svojimi lasmi, toda na to kozmetiko lahko vedno računam. Po njihovi uporabi so moji lasje vedno sijoči in močni. Ne bi se toliko igrala s svojimi lasmi, če ne bi imela neke dobre varovalke, nekaj v kar verjamem. Vsebuje esencialna olja in je popolnoma organsko. Obožujem to," je še dodala Evangelista. (SiOL/Foto Reuters)

Vir: www.siol.net

Ni komentarjev:

Podskupina

Išči fotomodele

Google Custom Search

Slike za ozadja

Slike za ozadja

Postani avtor

Postani soustvarjalec tega bloga. Pošlji kratek CV na spodnji naslov. Pogoji sodelovanja: 1. Spoštuj avtorske pravice drugih ... če kopirate vsebino iz drugih web strani povprašajte avtorja za dovoljenje, ali kopirajte le del vsebine in navedite link na njegovo stran ali ... 2. Vsebina prispevkov mora biti skladna z namenom, za katerega je ta blog postavljen, to je lepota in nasveti 3. Blog je namenjen izmenjavi vsebin in povezav z drugimi blogi ali spletnimi stranmi 4. Blog je prostovoljen in za delo niste plačani, lahko pa ta blog izkoristite za reklamiranje svoje dejavnosti, svoje spletne strani ali kakega drugega bloga ... in predvsem ne pozabiti na bralce tega bloga. 5. Prispevkov in komentarjev ne brišemo in ne korigiramo ... izkoristite pravico in svobodo izražanja

Mnenja in komentarji

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)