petek, 04. maj 2007

Poletni grmiček


Da bi oblekli mini bikini, ki v vašem predalu komaj čaka, da se na plaži pokaže v vsem svojem sijaju, je nujno potrebno, da ste urejeni tudi pod njim. Ja, ja, predel vašega bikinija mora biti prav tako kot zgornji del lepo oblikovan, urejen, privlačen in seksi.

Urejevanje bikinija je postala vsakdanjost in nikakor ni več skrivnost sveta manekenk in slavnih oseb. Skoraj vse to delamo in o tem tudi govorimo. Želimo se počutiti udobno, ženstveno, čisto in privlačno. Varne z zavedanjem, da pogled na naše mednožje usodno vpliva na naše moške.

Torej, če svoj grmiček strižete, brijete ali pa ga le želite lepše urediti, ni nobene potrebe, da se mučite z voski ali depilacijskimi kremami. Nov Philipsov Bikini Perfect nam ponuja rešitev za urejanje bikinija "tri v enem". Z zmožnostjo striženja, britja, oblikovanja in urejanja so se končali dnevi, ko ste kopalnico napolnile z raznovrstnimi pripomočki, saj boste z le enim aparatom Bikini Perfect uredile svoje intimne dele telesa natančno in po svojih željah.

Brivnik ima več nastavkov, ki služijo različnim namenom. Nastavek za striženje in prirezovanje z nastavljivim distančnikom ter brivna glava za gladko britje in oblikovanje zunanjih robov, omogočata popolno in natančno urejanje na različne načine, prilagojeno vašim osebnim željam.

Tako imate torej izbiro in možnost slediti svojim željam, pa naj bo to oblika srca, puščice ali celo gladke kože. In še nekaj, drage dame, s svojo obliko in kovinskim ohišjem bo okras vaši kopalnici ali še en "modni" dodatek v vaši torbici.
Foto: Philips

Vir: www.siol.net

Ni komentarjev:

Podskupina

Išči fotomodele

Google Custom Search

Slike za ozadja

Slike za ozadja

Postani avtor

Postani soustvarjalec tega bloga. Pošlji kratek CV na spodnji naslov. Pogoji sodelovanja: 1. Spoštuj avtorske pravice drugih ... če kopirate vsebino iz drugih web strani povprašajte avtorja za dovoljenje, ali kopirajte le del vsebine in navedite link na njegovo stran ali ... 2. Vsebina prispevkov mora biti skladna z namenom, za katerega je ta blog postavljen, to je lepota in nasveti 3. Blog je namenjen izmenjavi vsebin in povezav z drugimi blogi ali spletnimi stranmi 4. Blog je prostovoljen in za delo niste plačani, lahko pa ta blog izkoristite za reklamiranje svoje dejavnosti, svoje spletne strani ali kakega drugega bloga ... in predvsem ne pozabiti na bralce tega bloga. 5. Prispevkov in komentarjev ne brišemo in ne korigiramo ... izkoristite pravico in svobodo izražanja

Mnenja in komentarji

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)