petek, 4. maj 2007

Letos samozavestno na plažo


Poletje prihaja in čas je, da poskrbimo za svoje telo. Po vseh zimskih radostih in velikonočnih pojedinah se je zagotovo pri vsakem nabral kak odvečen kilogram.
Francosko podjetje Laboratoire Physcience ima za vas rešitev, ki vam bo pomagal do želenega rezultata na zdrav in telesu učinkovit način. Strokovnjaki na področju prehranskih dopolnil so za vas razvili izdelke, ki vam bodo pomagali pri učinkovitem hujšanju in ohranjanju želene teže.


Vsem izdelkom, ki jih razvija in trži podjetje, so skupne naslednje lastnosti:
- učinkovitost, skrbna izbira in kakovost naravnih aktivnih sestavin,
- varnosti in učinkovitost prehranskih dopolnil zagotavlja tudi služba za raziskave in razvoj v sodelovanju z raziskovalnimi inštitucijami.
Strokovnjaki podjetje Physcience Laboratoire vam za učinkovito hujšanje svetujejo: Vsakodnevno aktivnost, uravnoteženo prehrano in pomoč z izdelki Physcience.

Pack Starter
V začetni fazi vam priporočamo Pack Starter, ampule z 8 rastlinskimi izvlečki, ter visoko vsebnostjo CLA. Izdelek učinkovito izloča odvečno vodo, drenira tkiva in lajša občutek zatečenosti.
Pack Cellulite
V fazi hujšanja vam svetujemo uporabo izdelka Pack Cellulite z ekstraktom grozdja in črnega ribeza ter visoko vsebnostjo CLA. Dvojna formula z nočnim in dnevnim delovanjem je prvo prehransko dopolnilo, ki deluje na prizadeta mesta od znotraj.



Pectiligne tablice in napitek
Po pridobljeni želeni teži pa vam za ohranjanje vitkosti priporočamo dva izdelka:
Pecti Ligne z jabolčnim pektinom. Hitro in učinkovito zmanjšuje apetit, željo po prigrizkih in je odlično dopolnilo k vsaki dieti ter primerno za vključevanje v zdrave prehranjevalne navade. Ena tablica vsebuje enako količino pektina kot 5 jabolk in ima manj kot 30 kcal.
Pectiligne minceur pospešuje izločanje odpadnih in strupenih snovi iz telesa. Po pitju boste zaradi učinka naravnih vlaknin imeli občutek sitosti, dokazan pa je tudi drenažni učinek v 24. urah.


ZA LAŽJO ODLOČITEV ZA NAKUP PA SI VEČ O IZDELKIH POIŠČITE V PRIROČNIKU (PDF, 6,4 MB) ALI NA WWW.VALENS.SI.
Izdelki so na voljo v lekarnah in specializiranih prodajalnah.
Želimo vam lepo in samozavestno poletje!
VALENS INT D.O.O.
KAJUHOVA 32 B, LJUBLJANA

Opomba: Oglasno sporočilo.

Vir: www.siol.net

Ni komentarjev:

Podskupina

Išči fotomodele

Google Custom Search

Slike za ozadja

Slike za ozadja

Postani avtor

Postani soustvarjalec tega bloga. Pošlji kratek CV na spodnji naslov. Pogoji sodelovanja: 1. Spoštuj avtorske pravice drugih ... če kopirate vsebino iz drugih web strani povprašajte avtorja za dovoljenje, ali kopirajte le del vsebine in navedite link na njegovo stran ali ... 2. Vsebina prispevkov mora biti skladna z namenom, za katerega je ta blog postavljen, to je lepota in nasveti 3. Blog je namenjen izmenjavi vsebin in povezav z drugimi blogi ali spletnimi stranmi 4. Blog je prostovoljen in za delo niste plačani, lahko pa ta blog izkoristite za reklamiranje svoje dejavnosti, svoje spletne strani ali kakega drugega bloga ... in predvsem ne pozabiti na bralce tega bloga. 5. Prispevkov in komentarjev ne brišemo in ne korigiramo ... izkoristite pravico in svobodo izražanja

Mnenja in komentarji

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)