petek, 4. maj 2007

Brazilska depilacija


Če ob tem pomislite na neskončne kilometre brazilskih plaž, po katerih se sprehajate v seksi bikiniju, ste še vedno daleč od tega, kar to pomeni. Vsaj tako daleč kot od Brazilije, ampak nekje je treba začeti.
Brazilska depilacija, ki se ji z drugima izrazoma reče tudi playboy ali tanga depilacija, ne pomeni, da si kakorkoli odstranite tisti del dlačic, ki bi sicer kvaril pogled na vaš bikini. Pomeni le eno, to je, da vam z vročim voskom odstranijo VSE dlačice, kar jih imate tam spodaj, in vam pustijo le diskretno črtico dlačic na sredini.

Au, boli!!!
Seveda brazilska depilacija boli, in to zelo. Za ženske, ki imajo nizek prag bolečine in si težko izpulijo eno samo obrv, to zagotovo ni način odstranjevanja dlačic. Saj ne, da se hitro najde kakšna, ki v tem uživa, ampak bolje je kar takoj povedati, da boste ob tem trpele. Tudi če ste sramežljive sorte in vas razen partnerja ter občasno ginekologa nihče nikoli ne pogleda v mednožje, kaj šele, da bi se ga dotaknil, dvakrat premislite, preden se odločite za brazilsko voskanje. Intimnost je vaša stvar, vaša ritka in vaše sramne ustnice pa v tem primeru stvar kozmetičarke.

Lahko tudi po pasje
Skoraj ne boste našli kozmetičnega salona, kjer bi vas depilirali po brazilsko, ne da vmes ne bi za nekaj trenutkov zavzeli pasjega položaja. Da, tistega na kolenih, z ritko v zraku! Zakaj, sprašujete? Ker je tako najlažje in najhitreje doseči tiste skrite kotičke med vašima ritnicama, kjer poležuje ogromno dlak, ki jih sami nikoli ne vidite.
Sicer se depilacija začne, ko ležite na hrbtu. Če ste prišli zelo poraščeni, vam bo kozmetičarka dlake najprej povsod pristrigla, zato da se jih bo vosek bolje oprijel. Nato prime vaše noge in vam jih potisne na prsi. Ko odmislite, da ste popolnoma goli in da vam gleda točno v srž vaše ženskosti, se sprijaznite s svojim joga položajem. Kozmetičarka vam pridrži noge, medtem ko vas pošteno popudra po mednožju, potem vas namaže z vročim voskom, na katerega položi krpo in jo raaaask! sekundno hitro odtrga.


Brez skrbi, da boste imeli čas zajavkati ali celo zavpiti, ampak to je ne bo ganilo. V naslednjem hipu vas bo bo prijela za sramno ustnico, jo zavihala navzven, premazala z voskom in raaask! ponovila postopek. Takrat že ne veste več, kaj in kako bi zavpili, zato se ji prepustite, da vas obrača kot ražnjič na žaru, zdaj na eno, zdaj na drugo stran telesa, medtem ko z vas trga dlake (morda se bo vam zdelo, da tudi kožo, a to je le vaša boleča domišljija).
Nazadnje se postavite še v pasji položaj ali ji dovolite, da si vašo nogo (najprej eno, potem drugo) vrže preko ramena in vas podepilira do konca, čisto, čisto notri med ritnicama. Česar vosek ni odstranil, vam bo kozmetičarka odstranila s pinceto, ampak tega verjetno sploh ne boste več čutili, črtico, ki vam je ostala, vam bo lično obdelala s škarjicami. Po petnajstih minutah boste gladki kot dojenčkova ritka, prav tako napudrani, ampak precej bolj utripajoči. Predvsem pa - seksiii!!


"To mi je spremenilo življenje!"
Je legendarni stavek, ki ga je izrekla Gwyneth Paltrow, potem ko se je prepustila brazilskemu voskanju, in je le ena izmed mnogih zvezdnic, ki prisegajo na tovrstno depilacijo. Če ne razumete namiga, lahko citiramo še Evo Longorio, ki je dahnila, da pred brazilskim voskom ni čutila orgazma ...
Res je, po tem boste tam spodaj izgledali kot 12-letnica, ampak če ne moti vas, zakaj bi motilo vašega partnerja? Medicinskih razlogov, ki bi potrjevali, da je brazilska depilacija škodljiva ali za zdravje nevarna, ni, saj dandanašnji nosimo oblačila, ki preprečujejo, da bi nas zeblo. Še več, nekateri zdravniki dokazujejo, da je popolnoma gladko mednožje bolj higienično, ker ni dlak, na katerih bi se zadrževal pot, seč ...
Večina žensk, ki se enkrat prepustijo brazilski depilaciji, se ji ne odreče več. Ljubijo občutek gladkosti (in res so gladke!), počutijo se bolj zapeljive, čistejše, in celo svobodnejše. Da gre za stvar okusa, ni dvoma. Da smo za lepoto pripravljene potrpeti, tudi ne. Če pa vam bo spremenilo življenje, kot pričakujete, morate poskusiti same. Malce spremembe pod spodnjimi hlačkami vsekakor ne škodi. Preprosto si zamislite, da se odpravljate k frizerju.
Katja G.
Foto: JupiterImages

Vir: www.siol.net

20 komentarjev:

Anonimni pravi ...

dober prispevek, svaka cast:) ponavadi kej tazga ne upas vprasat, tle je pa vse v detajle:) tenx!

Anonimni pravi ...

joj..sploh ni tok mučiteljsko k tuki piše..niti ni nobenih čudnih položajou al pa na ush štirih..lepo ležiš enkat na hrbtu enkat na trebuhu..pa tut boli ne tok za umret..

Anonimni pravi ...

se strinjam z anonimnim. sama hodim na brazilsko že nekaj časa ( cca 3 leta) . še nikdar nisem bila v takih čudnih položajih, vedno samo na hrbtu in z nogami dvignjenimi na prsi ( medtem ko ležiš na hrbtu ). bolečine so znosne, pač take kot pri vsaki depilaciji...

Anonimni pravi ...

v kaksne salone vi to hodite? jaz imam eno nogo stegnjeno, drugo na pol po turško, pa še tangice mi da, tiste za enkratno uporabo. boli pa res ne tolk, sploh pa ni nobenga filinga kot da bi ti kozo dol vleklo, tko da kr pogumno punce:)

Anonimni pravi ...

punce, hvala za te komentarje, ko sm prebrala članek sm se kr malo ustrašla....

Anonimni pravi ...

koliko pa stane taka depilacija? =)

Anonimni pravi ...

punce kar hrabro, ni panike, sem vešča kozm. kar hrabro hrabro, je potem nepozabno....

Anonimni pravi ...

UUU. sexi. To bi jaz delal, bi ga se pol noter namocil, ko bi gledal te vlazne iz vzburjene babnice..,mmmmmmmmm

Anonimni pravi ...

Hahahahahaha, verjamem, da bi ga namoču, ja, bumbar =D
V glavnem. Mene je precej bolelo, sploh prvič in ja, je gladko in vse, ampak ker je tako hitro potegnila, kože pa ni dovolj napela, sem imela podkožne krvavitve v pregibu, kjer je zelo tanka koža ... Naslednjič je manj bolelo, ampak je smotano, ker moraš čakat, da dovolj zrastejo, preden greš lahko spet.

Anonimni pravi ...

Sploh neboli kakor tu piše, taprvič mal zobe stisneš pa je, midva z punco hodima ze 1 leto pa je vredu. Kjer midva hodima stane 29€, dela pa z tistim boljšim voskom. Gladko pa je cca 1 deden pol pa že mal kocine ven začnejo kukat ampak 2 tedna je čist vredu se skor ne opazi. Drugače je pa vrhunsko. Aja prvič bol ohlapne gate met gor ;)

Anonimni pravi ...

nevem kdo je ta članek pisal,ampak verjetno ni bil nikoli na brazilski depilaciji.... kajti kar je tukaj napisano ni niti malo resnice..ni nobenih pasjih položajev in podobno...preprosto ležiš na hrbtu in kozmetičarka sodeluje s tabo in ti z njo...pomagaš prijeti dodatno napeti....kot je tukaj napisano ne bi šla nikoli nobena na depilacijo,ker opisujete kot da je to nekaj najbolj boleča stvar na svetu....prvič že malo boli,potem pa ne več.... seveda je pa odvisno koliko kozmetičarka obvlada..vrjetno je bila ta oseba ki je članek pisala pri slabi kozmetičarki brez izkušenj,in je bila verjetno njen poskusni zajček....

Anonimni pravi ...

dober prispevek, ni kaj...da te odvrne od te depilacije...meni je v kozmetičnem salonu, po mojem odgovoru "kakor se vam zdi" na vprašanje "kako oblikovat spodaj?", brazilsko depilacijo naredil tajski fant - z malo bolečine, ker brez žal ne gre, vsekakor pa brez pasjih položajev in globokega gledanja v genitalije. Zelo diskretno. Povem pa še to, da mi tako temeljite depilacije, tudi nog, zaradi katerih sem sploh začela hodit na depilacijo, kot jo naredi ta fant, ni naredila nobena kozmetičarka. Zato hodim vedno k njemu. LP

Anonimni pravi ...

Verjamem, da nočete delat reklam, pa vendar me zanima kam hodite? Predvsem me zanima kje v Ljubljani so natančni, prijazni, dosledni?
Kam hodiš ti, ki ti jo dela tajski fant? Meni je resnično pomembno da je natančen, ne pa tiste, ki naredijo nekaj površno in polovico dlak zatrgajo, te pa po parih dneh že zrastejo.
Ko sm bla nazadnje, sm res misla, da mi jo je odtrgala...auč!

Anonimni pravi ...

Jaz sem tudi sla samo enkrat, pa nikoli vec. En teden po tem sem se morala mazati z kremo, bila cisto unicena spodaj, taksnih bolecin se nisem obcutila, pa redno depiliram, noge, roke. Skoraj ne cutis nic, brazilski depilaciji pa sem se lepo odrekla. Bo moralo zadostovati britje.

Anonimni pravi ...

ma ni tko hudo no:) pač mal potrpiš, pa gre;D. se splača!

Anonimni pravi ...

s katerim letom pa lahko začneš hoditi na brazilsko depilacijo? je mogoče kakšna omejitev glede let?

Anonimni pravi ...

.....dosežem isto s kremo za depiliranje...pa nič ne boli....pa krema stane ene par evrov...

Anonimni pravi ...

Mene pa zanima kolko časa to drži in če je neprijetno pol ko začnejo spet rast, pa moreš takoj spet u kozmetični salon.?
Hvala!

Anonimni pravi ...

yeezy
golden goose
air jordan
yeezy gap hoodie
a bathing ape
paul george
supreme clothing
gap yeezy
bape
golden goose

Anonimni pravi ...

paul george
golden goose outlet
golden goose outlet
birkin bag
bapesta
fear of god essentials
nike sb dunks
yeezy shoes
kd 14
kd 15

Podskupina

Išči fotomodele

Google Custom Search

Slike za ozadja

Slike za ozadja

Postani avtor

Postani soustvarjalec tega bloga. Pošlji kratek CV na spodnji naslov. Pogoji sodelovanja: 1. Spoštuj avtorske pravice drugih ... če kopirate vsebino iz drugih web strani povprašajte avtorja za dovoljenje, ali kopirajte le del vsebine in navedite link na njegovo stran ali ... 2. Vsebina prispevkov mora biti skladna z namenom, za katerega je ta blog postavljen, to je lepota in nasveti 3. Blog je namenjen izmenjavi vsebin in povezav z drugimi blogi ali spletnimi stranmi 4. Blog je prostovoljen in za delo niste plačani, lahko pa ta blog izkoristite za reklamiranje svoje dejavnosti, svoje spletne strani ali kakega drugega bloga ... in predvsem ne pozabiti na bralce tega bloga. 5. Prispevkov in komentarjev ne brišemo in ne korigiramo ... izkoristite pravico in svobodo izražanja

Mnenja in komentarji

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)